Electrotechniek

Electrotechniek is bijna overal aanwezig in ons dagelijks leven. Zowel in een woning als in een bedrijf zijn veel machines, verlichting en apparaten aangesloten op een elektrisch netwerk dat ze van stroom voorziet. Zonder deze elektrische stroom kunnen bedrijven niet draaien en wordt het woongenot van mensen ernstig beperkt.

Wij zijn een totaal installatiebedrijf. Dat betekent dat u bij Van Wanrooij Electrotechniek terecht kunt voor alle wensen op het gebied van electra. Of het nu gaat om complete installatie, de uitbreiding van uw huidige/bestaande installatie, (ver)bouwen van uw woning of bedrijfsruimte: wij helpen u bij de aanleg van complete elektrotechnische installaties.

Uiteraard gaan we vooraf altijd met u in overleg om te bepalen hoe de gewenste installatie er uit komt te zien. Van Wanrooij Electrotechniek ontwerpt, adviseert en installeert!

 

Van Wanrooij Electrotechniek biedt opdrachtgevers totaaloplossingen op het gebied van gebouwgebonden technische installaties. Deze hoogwaardige producten en diensten worden altijd volledig afgestemd op de wensen, eisen en het beschikbare budget van de  klant.

advies.png

Electrotechniek

installatie.png

Beveiliging

installatie.png

Huisautomatisering

Facebook
LinkedIn

Deze website wil gebruik maken van cookies.