Huisautomatisering / domotica

Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde Nederlander comfort, gemak, veiligheid en energiebesparing erg belangrijk vindt in zijn of haar woning. Ditzelfde geldt voor ondernemers als het de bedrijfsruimte betreft. Deze kenmerken komen samen bij huisautomatisering, ook wel domotica genoemd. Bij huisautomatisering worden verschillende electronica en netwerken in een woning of bedrijfsruimte centraal aangestuurd via één systeem, zoals een paneel aan de muur of een app op je telefoon. 

Aangenaam, veilig en duurzaam

Huisautomatisering kent eigenlijk alleen maar voordelen om de woonervaring te verbeteren. Denk hierbij aan het koppelen van de verlichting, de klimaatcontrole, geluid, televisie en toegangscontrole in één gebruiksvriendelijk systeem en via een app. De mogelijkheden zijn ongekend! 

Helaas wordt nog wel vaak ten onrechte gedacht dat huisautomatisering voor de meeste gezinnen ontbetaalbaar is. Dat is niet juist, huisautomatisering kan juist voor iedere situatie betaalbaar zijn. Voor ieder budget is er dan ook een passende oplossing.

Hiervoor is wel vakkennis en de juiste organisatie nodig. Vanuit een eerste gesprek maken we dan ook graag een gepersonlaiseerd stappenplan. Uiteraard afgestemd op uw situatie. Wij geven u graag uitgebreid advies om uw woning of bedrijfsruimte zo aangenaam, veilig en duurzaam mogelijk te maken.

 

Van Wanrooij Electrotechniek biedt opdrachtgevers totaaloplossingen op het gebied van gebouwgebonden technische installaties. Deze hoogwaardige producten en diensten worden altijd volledig afgestemd op de wensen, eisen en het beschikbare budget van de  klant.

advies.png

Electrotechniek

installatie.png

Beveiliging

installatie.png

Huisautomatisering

Facebook
LinkedIn

Deze website wil gebruik maken van cookies.